Over Niels

Niels leefde een zorgeloos en gespannen leven, studeerde fluitend af aan de Erasmus Universiteit en speelde daarna diverse rollen in het bedrijfsleven. Al was het verwarrend en hard werken, hij was toch vrij succesvol en ogenschijnlijk gelukkig. Tot op een dag het onvermijdelijke gebeurde en het licht uit ging. In de donkere tunnel, waarin hij leed aan uitputting, depressiviteit en suïcidaliteit, werd hij gegrepen door de non-duale natuur van alles.

 

Het padloze pad weg van de onwaarheid leidde vervolgens tot… niets. Hij doorzag de illusionaire wortel van al het lijden en bleef achter als wie hij altijd al was.

 

Sindsdien ontvouwt de vrije val van het leven zich van zelf. Gemakkelijker, stiller en vrijer dan hij zich kon voorstellen toen hij nog geloofde dat iets van hem was.

 

Nu deelt hij alles dat hij gekregen heeft.

 

Niels leeft een eenvoudig, doorgaans teruggetrokken bestaan en is vader van Livia (6) en Belle (5). Hij uit zijn liefde voor de mystiek en de mystiek van de liefde in woord en stilte. In 2017 zijn zijn eerste gedichtenbundels 'Dichter bij het hart' en 'Vers van het leven' verschenen. Momenteel werkt hij aan zes nieuwe titels. Ook schrijft hij in opdracht.