Persoonlijke gesprekken

Een één op één gesprek is de meest directe manier om helderheid en bevrijding te ervaren vanuit de situatie waarin je je  denkt te bevinden.

 

Het centrale thema in onze gesprekken is de vraag 'wie ben ik?', maar in wezen kan iedere vraag, situatie of uitdaging een ingang bieden tot bewustzijnsverruiming. Wie of waar je ook denkt te zijn in je leven, je bent welkom.

 

In een gelijkwaardige dialoog kijken we naar jouw waarheden. Door die tegen het licht te houden ontstaat ruimte om te zien wat is en wie je eigenlijk bent.

 

Mijn 'non-duale benadering' is eenvoudig en compromisloos. Helder en zonder omwegen kan ik je laten zien en ervaren dat al jouw vragen, spanning en problemen enkel bestaan in de duale wereld van het denken. De kleinste doorbreking van de identificatie met het denken kan al bevrijding bieden en jouw deur openen voor werkelijkheid.

 

 

Praktisch

Je kan bij mij terecht in de praktijk op de Nieuwstraat 12/24 in Dordrecht, maar we kunnen ook door de Dordtse Biesbosch wandelen of een gesprek via Skype voeren.

 

Prijs: 60 euro (60 minuten).

Prijs: 90 euro (90 minuten).

 

Klik hier voor het maken van een afspraak of mail naar niels@bij-een.nl.

 

Omschrijf in een paar zinnen waarom jij denkt ondersteuning nodig te hebben.

Geef aan hoe  lang je graag wil en ook aan wanneer je perse niet kan.

Ik laat dan zo snel mogelijk weten wanneer je kan komen.